UVdeklaagmachine voor Digitale Druk 0.1M/Min 4KW W2440mm Max Plate

UVdeklaagmachine voor Digitale Druk 0.1M/Min 4KW W2440mm Max Plate

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-HF-920

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 40 HET WERKdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Product Name: Folding production line Mechanische grootte:: hoge 30000mm long*4020mm wide*4550mm (de lengte kan worden aangepast)
Burner: Original Riello burner; 2 sets Features:: It is heated by natural gas, and the tunnel is divided into dehumidification section, pre-solidification section, solidification section and cooling section. To the effect of these four stages, the highest temperature can reach 80 degrees, heating to 70 de
Conveying speed (linear speed):: 0.1-1M/min. Vochtigheid: 50±10℃
Hoog licht:

0.1M/Min UVdeklaagmachine

,

4KW UVdeklaagmachine

,

0.1M/Min uvcoater voor digitale druk

Productomschrijving

UV de Deklaagmachine van 0.1M/Min 4KW W2440mm Max Plate voor Digitale Druk
Beschrijving:
1 Productnaam 30m die droge drogende manier vouwen.
2 Model: Osm-HF-920
3 Eigenschappen: Gebruikend aardgas het verwarmen, is de tunnel verdeeld in ontvochtigingssectie, pre-geneest sectie, die sectie genezen en koelend sectie, kan de omloop van de asstroomventilator, aan achievetheeffect van de vier stadia, de maximumtemperatuur 80 graden bereiken, verwarmend aan 70 graden in 20 minuten in de winter en 15 minuten in de zomer aan 70 graden. Regelbare temperatuur, automatische controle na het plaatsen van de temperatuur. De bewogen eenvormige het verwarmen fan keurt de levering van de ventilator ingebouwde, hete lucht de goed windwijze benedenwaartse en stijgende luchtlevering is. Elke plaat wordt gelijk verwarmd, en de temperatuurfout is klein.
4 Mechanische grootte: hoge 30000mm lange ×4020mm brede ×4550mm (de lengte kan worden aangepast).
5 Maximum: 1220×2440×20mm plaat.
UVdeklaagmachine voor Digitale Druk 0.1M/Min 4KW W2440mm Max Plate 0UVdeklaagmachine voor Digitale Druk 0.1M/Min 4KW W2440mm Max Plate 1

FAQ


Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.
Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.
Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.
Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd UVdeklaagmachine voor Digitale Druk 0.1M/Min 4KW W2440mm Max Plate kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.