Geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm Spuitpistool 380VAC van de Raadslijn

Geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm Spuitpistool 380VAC van de Raadslijn

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-ptct-1320ZA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 30-90 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Buiten de deklaaglijn van de muurisolatie geïntegreerde raad Kleur: Groen computerwit + Gras
Size: 3500mm long x 2800mm wide x 2680mm high Mechanical structure:: Parallel movement back and forth, up and down
Power:: 4.5KW Conveying direction:: From left to right.
Hoog licht:

De verlichtings uvcoater van 380VAC tec

,

uvcoater van de raads tec verlichting

,

Uv de Deklaagmachine van de spaanplaat Digitale Vlek

Productomschrijving

380VAC geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm van de Raadslijn Spuitpistool

De deklaagmachine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het proces van de oppervlaktedeklaag van film en document. Deze machine bedekt het gerolde substraat met een laag van lijm, verf of inkt met een specifieke functie met een laag, en windt het dan na het drogen.

Beschrijving:

1 Toepassingsgebied:

1. De raad van het calciumsilicaat, de raad van het glasmagnesium, de raad van de cementvezel, paneelmeubilair, deur

het paneel, MDF de raad, de spaanplaat en andere platen worden regelmatig geladen en tijdens productie leeggemaakt.

2. De oppervlakte van het werkstuk wordt door een vacuüm te bewegen klem bewogen zich.

3. Vorm het Japanse Mitsubishi-PLC systeem van de programmacontrole om de zuiging van de vacuümzuignap effectief te controleren om de lengte van het werkstuk te verminderen en het horizontaal te bewegen in de horizontale richting om nauwkeurige zuiging en lossing te bereiken, die snel en stabiel is.

4. De vacuümpomp veroorzaakt een sterke zuigingskracht, en de adsorptiekracht kan 100KG bereiken, effectief verhinderend de slip van het blad, en de productieefficiency is tot 6 keer/min.

5. De oppervlakte van het werkstuk wordt door de vacuüm te bewegen zuignap geabsorbeerd zich, die de automatische stroom van het buiten de raad en het paneelmeubilair manufacturersIndispensable ondersteunende materiaal van de muurdecoratie op de productielijn is.

2 Machtsdeel: Gedreven door Delta servomotor. De tand wordt verbonden met de ketting. De lineaire gids is automatisch gesmeerd.
3 Controle elektrodelen: gebruik Chint voor controleelektrische apparaten, en Delta de frequentieconvertors van Taiwan voor frequentieconvertors; Omronmerk voor reisschakelaars en foto-elektrische schakelaars. Het servocontrolemechanisme keurt Deltamerk, Deltaplc goed. Pneumatische componenten: Het Airtacmerk wordt goedgekeurd voor pneumatische componenten.
4 Lopende snelheid De snelheid kan volgens het proces worden aangepast, is de snelheidswaaier 3-4 bladen/min, de vervoerende snelheid: 1-10M/min
5 Uitgerust met het Deltaplc systeem van de programmacontrole, kan het effectief op en neer controleren van de vacuümzuigingsplaat om zich het werkstuk te absorberen, en in parallelle richting te bewegen om nauwkeurige zuiging en lossing, snel en stal te bereiken.
6

Maken de speciaal ontworpen ingevoerde lineaire gidssporen en de glijdende blokken de machine regelmatiger en snel lopen, en werken efficiënter. Light.Electric inductieenergy-saving kan de verrichtingswijze, de rol die snelheid vervoeren volgens productiebehoeften worden aangepast. De digitale parameters van elke functie worden getoond op het vertoningsscherm, dat intuïtief is, gemakkelijk, stabiel en betrouwbaar te werken.

7 De werkende snelheid van de centreertransportband: de lineaire snelheid van de rol is 1-20m/min, die volgens het daadwerkelijke gebruik kan worden aangepast;
8 Hulpmateriaal: Er is een het voorladen palletapparaat. Wanneer de lading van een palletblad wordt gebeëindigd, wordt het pre-geplaatste palletblad automatisch vervoerd aan de ladingspositie, met een tellende functie, en een automatische alarmherinneringen wanneer de hoeveelheid wordt bereikt.
9 Het kan in reliëf gemaakte, echte steenverf absorberen en andere ruwe oppervlakten, de dikte van het blad is 12MM. Het keurt de elektrocomponenten van Chint/Delixi goed, en de reisschakelaar en foto-elektrische schakelaar keurt Omron-merk goed
10 380VAC geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm van de Raadslijn Spuitpistool

Geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm Spuitpistool 380VAC van de Raadslijn 0

Geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm Spuitpistool 380VAC van de Raadslijn 1

FAQ


Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.
Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.
Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.
Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Geïntegreerde UV de Deklaagmachine 1500mm Spuitpistool 380VAC van de Raadslijn kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.