Dongguan Osmanuv Machinery Equipment Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: osmanuv
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 2000000-3000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

 

Bedrijfprofiel

 

Is het Mechanische Materiaalco. van Dongguanosmanuv, Ltd een ontwerp, onderzoek, ontwikkeling, die als één van het UVmateriaal, UVmateriaal en deklaag, het infrarode materiaal van IRL, professionele productieondernemingen, automatiseringsmateriaal, milieumateriaal, de implementatie vervaardigen van de gehele installatieuitvoer.

 

Momenteel, veroorzaakt het bedrijf de productverscheidenheid is volledig, wijd is gebruikt in de externe integratie van de muurisolatie, het binnenmuur decoratieve plaat plastic bespuiten, bamboe en houten deklaag, het schermdruk, PCB, LCD, leiden, elektronische componenten, schoenmaterialen, glasproducten, kleefstof, vezel, vacuümplateren UV, de druk van de wateroverdracht en veel andere gebieden van de industrie, en geprijst door klanten.

 

Aangezien zijn begin de geest van „high-tech, hoge investering is geweest, is de uitstekende kwaliteit, hoog-beheer“ van de moderne strategie voor uw zaken om het beste te verstrekken, de beste dienst ons doel en de opperste glorie, werken dragen samen om de producten meer van uitstekende kwaliteit te creëren, die alle sectoren van de maatschappij om een betere toekomst tot stand te brengen!

 

Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015.

 

Geschiedenis

Mede het materiaal van Dongguan osmanuv machines; Ltd werd gevestigd in 2007. Hoofdzakelijk bezig geweest met UVcoatinngmachines, Infrarood drogend materiaal.

Dienst

Dongguan Osmanuv Mechanical Equipment Co., Ltd. is een toonaangevende fabrikant en leverancier van UV-apparatuur, coatingoplossingen, infrarood IR-apparatuur, automatiseringsapparatuur en milieuapparatuur.Met onze uitgebreide ontwerp-, onderzoeks-, ontwikkelings- en productiemogelijkheden bieden we een breed scala aan hoogwaardige producten om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Ons bedrijf is trots op het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen aan verschillende industrieën.Onze producten hebben toepassingen gevonden in de integratie van buitenmuurisolatie, het spuiten van kunststof decoratieve platen in de binnenmuur, het coaten van bamboe en hout, zeefdruk, PCB-productie, LCD- en LED-productie, elektronische componenten, schoenmaterialen, glasproducten, lijmtoepassingen, vezelverwerking, vacuüm plating UV, watertransferdruk en vele andere industriële sectoren.De veelzijdigheid en prestaties van onze apparatuur hebben veel lof gekregen van onze gewaardeerde klantenkring.

We zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen in alles wat we doen.Vasthouden aan de principes van "hightech, hoge investering, hoge kwaliteit, hoog management", streven we ernaar onze klanten de beste producten en diensten te bieden die op de markt verkrijgbaar zijn.Ons team van toegewijde professionals werkt onvermoeibaar om klanttevredenheid te garanderen en superieure oplossingen te leveren die zijn toegesneden op individuele vereisten.

Als verantwoordelijk bedrijf geven we prioriteit aan kwaliteit en hebben we de ISO9001: 2015-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem verkregen.Deze certificering is het bewijs van onze toewijding om producten te leveren die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en de verwachtingen van de klant overtreffen.

Bij Dongguan Osmanuv Mechanical Equipment Co., Ltd. geloven we in het bevorderen van partnerschappen en het samenwerken met onze klanten om een ​​betere toekomst te creëren.We nodigen u uit om met ons mee te gaan op deze reis en de voortreffelijkheid van onze producten en diensten te ervaren.Laten we samen streven naar succes en hoogwaardige oplossingen creëren die alle sectoren van de samenleving ten goede komen.

Ons Team

Ons bedrijf heeft R&D-team, verkoopteam, het team van de naverkoopinstallatie. Kan kant en klaar project voor klanten verstrekken.