Het UVbedrijf van de de Drukmachine van de Deklaagmachine UV voor Vloer of Houten meubilair of Ambachten of Wallboard deklaag

Het UVbedrijf van de de Drukmachine van de Deklaagmachine UV voor Vloer of Houten meubilair of Ambachten of Wallboard deklaag

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-bq-1320

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 30 het werkdagen
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: 380V/50HZ Gewicht: 1350kg
Type: Deklaagmachine/Deklaagproductielijn, Toepassing: Machines & Hardware
Garantie: 1 jaar Deklaagsnelheid: 0-5 meters/min
Hoog licht:

1.5KW machine van de vlek de uvdruk

,

machine van de vlek de uvdruk 15m/Min

,

1.5KW uv Genezende Machine

Productomschrijving

De Productie van de de Machinedeklaag van 1.5KW 15m/Min Varnish Spot Uv Printing

De wetenschap en de technologie blijven vooruitgaan, en nieuwe technologieën, nieuwe materialen, en de nieuwe processen blijven te voorschijn komen. De ontwikkeling van elektronische technologie, numerieke controletechnologie, lasertechnologie, microgolftechnologie en elektrostatische technologie met hoog voltage heeft nieuwe vitaliteit aan de automatisering, flexibiliteit, intelligentie en integratie van deklaagmateriaal gebracht, die heeft geleid tot de ononderbroken verhoging van de verscheidenheid van werktuigmachines en de voortdurende verbetering van het technische niveau.

Beschrijving:

1 Productnaam: Achterverfmachine.
2 Model: Osm-bq-1320 type.
3 Eigenschappen: Het is geschikt voor allerlei hout, plastiek, metaal en andere vlakke deklagen. De oppervlakte van de verf door deze machine wordt verwerkt is vlot, volledig en geen kleurenverschil dat.
4 Mechanische afmetingen: hoge 1000mm lange × 2300mm brede × 1520mm. (Volgens daadwerkelijke grootte)
5 Efficiënte het werk grootte: a, efficiënte breedte: 1320mm; B, dikte: 3-80mmc, (kortste) lengte: 300mm.
6 Materiaal: Shell wordt gemaakt van 1.5mm staalplaat door te buigen en te lassen, wordt de oppervlakte behandeld met vloeibare verf, en de ondersteunende muur wordt gemaakt van 20cm staalplaat (A3-materiaal).
7 Deklaagdeel: Een de deklaagsysteem wordt van het enig-groepsbroodje goedgekeurd. Elke groep systemen bestaat uit staalrollen en siliconewielen. Elke groep de systemen van de broodjesdeklaag kan individueel worden opgeheven en worden verminderd.
8 Deklaagrol: Diameter: ¢205mm, lengte: 1420mm, gemaakt van het Japanse silicone van uitstekende kwaliteit, slijtvaste, goede elasticiteit, hardheid kan volgens klantenvereisten (40-50 graden) worden aangepast, en kan diverse oplosmiddelen weerstaan. Keur de koppeling van uitstekende kwaliteit voor transmissie goed, keurt het lager NSK-lager, de Deltacontroles van de frequentieconvertor de goed snelheid van rubberrol,
9 Het meten van wiel: Diameter: ¢130 mm, lengte: 1420mm, gebruikend naadloze die het staalpijp van 45# door Co ² wordt gelast, de oppervlakte is fijn gemalen, dynamisch saldo, is het eind minder dan 0.05mm, de oppervlakte gegalvaniseerd hard chroom en opgepoetst is om een helder effect te bereiken. De directe insteekverbindingstransmissie kan echt met de aandrijvingsmotor worden geïntegreerd.
10 Het vervoeren van rol: macht: 1.5KW, diameter: ¢130 mm, lengte: 1320mm. De naadloze het staalpijp wordt van 45# gelast door Co ². De oppervlakte wordt fijn gemalen en dynamisch gemalen. Het eind is minder dan 0.05mm. De oppervlakte is hard die chroom wordt en om wordt opgepoetst gegalvaniseerd om een helder effect te bereiken. De directe insteekverbindingstransmissie kan echt met de aandrijvingsmotor worden geïntegreerd.
11 Transportband: keurt rolaandrijving, het stabiele vervoeren en lange levensduur goed.
12 Het vervoeren van snelheid: 1-15m/min.
13 Het werk hoogte: 850~900mm (de hoogte van de riem van de grond), de hoogte van de rol zijn uitgerust met een positieindicator.
14 Controlesysteem: 3 reeksen Siemens machines en 3 reeksen Deltafrequentieconvertors worden goedgekeurd, en elke rol kan onafhankelijk worden aangepast.
15 Elektrische apparaten: gebruiks Deltaomschakelaars, CHNT-schakelaars, de motoren van Siemens, Japanse Izumi-schakelaars en andere beroemd-merkelektrische apparaten die internationale veiligheidsnorm ontmoeten.
16

Veiligheidsapparaat: Deze machine heeft lekkagestroomonderbreker, de bescherming van de motoroverbelasting, abnormale noodsituatieschakelaar, de zekering van de controlekring, enz. overeenkomstig internationale veiligheidsnorm.

Het UVbedrijf van de de Drukmachine van de Deklaagmachine UV voor Vloer of Houten meubilair of Ambachten of Wallboard deklaag 0Het UVbedrijf van de de Drukmachine van de Deklaagmachine UV voor Vloer of Houten meubilair of Ambachten of Wallboard deklaag 1

FAQ


Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.
Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.
Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.
Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het UVbedrijf van de de Drukmachine van de Deklaagmachine UV voor Vloer of Houten meubilair of Ambachten of Wallboard deklaag kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.