• AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair
  • AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair
  • AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair
  • AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair
AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair

AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-GT-1350I

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Genoemd product: Gommende Machine Kleur: Groen gras/Computerwit
Grootte: hoge 2100mm lang x 900mm breed x 1200mm Het werk Hoogte: 0 ~ 850mm
Garantie: 1 jaar Gewicht: 600KG
Hoog licht:

110v het Materiaal van de roldeklaag

,

100mm het Materiaal van de Roldeklaag

Productomschrijving

AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair

Beschrijving:

Deze machine is hoofdzakelijk gebruikt triplexvernisje, de raadslijm van het calciumsilicaat voor decoratief vernisje; Kan een verscheidenheid van sterk corrosieve kleefstoffen gebruiken; De kernraad van de schrijnwerkerijraad, ambacht, de kernraad van het paneelmeubilair en pvc of de houten deklaag van de vernisjeoppervlakte voor decoratief vernisje; Kan een verscheidenheid van niet corrosieve die kleefstoffen (lijm) gebruiken, wijd in triplexfabriek, meubilairfabriek, audiomateriaalfabriek wordt gebruikt, enz. De lijm door deze machine wordt behandeld heeft de voordelen van eenvormige kleefstof, hoog rendement en duurzaamheid die. Het unieke schotontwerp vermindert de lijmlekkage tot een minimum.

1 Mechanische grootte: hoge 2100mm lang x 900mm breed x 1200mm. (Behoudens daadwerkelijke grootte)
2 Efficiënte het werk grootte: a. Efficiënte breedte: 1300mm; b. het lijmen van productdikte: 2~100mm, (kortste) lengte: 300mm
3 Materiaal: Shell wordt van 1.5mm en staalplaat gemaakt die buigen lassen, wordt de oppervlakte behandeld met vloeibare verf, en de ondersteunende muur wordt gemaakt van 20cm staalplaat (A3-materiaal).
4 Deklaagdeel: het tweezijdige rollende deklaagsysteem wordt goedgekeurd, bestaat elk groepssysteem uit staalrol en de rol van het kiezelzuurgel, elke groep rollend deklaagsysteem kan op en neer afzonderlijk worden opgeheven, kan tweezijdige deklaag zijn.
5

wiegen:

de diameter: ¢190mm, lengte: 1350mm, hoge Japanner - de productie van het kwaliteitssilicone, één zijdikte is 15mm, slijtageweerstand, goede elasticiteit, kan de hardheid volgens klantenvereisten (30 graden - 50 graden) tussen worden aangepast, kan zich tegen allerlei oplosmiddelen verzetten.
Hoog - de aandrijving van de kwaliteitskoppeling, lagerkhv lager, van de de frequentieconvertor van Taiwan Delta de controlewiegen verzendt
6 Het werk hoogte: 0 ~ 850mm, rolhoogte met positievertoning die wordt uitgerust.
7 Elektrische apparaten:

het gebruik van de controle van de frequentieconvertor, CHNT-de schakelaar, Japan en Izumi schakelen overeenkomstig internationale veiligheidsnorm van beroemde merkelektrische apparaten.

8 Veiligheidsapparaat:

De machine heeft lekkagestroomonderbreker, de bescherming van de motoroverbelasting, abnormale noodsituatieschakelaar, de zekering van de controlelijn en andere naleving van internationale veiligheidsnorm.

9 Leveringsrichting: van links naar rechts.
10 Gewicht: 600kg

AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair 0

FAQ


Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.
Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.
Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.
Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd AC 110v 100mm het Dikke Materiaal van de Roldeklaag voor Comité Meubilair kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.