Automatische de Deklaagmachine 380v 50Hz 3sheets/Min van de Ladingsvernis

Automatische de Deklaagmachine 380v 50Hz 3sheets/Min van de Ladingsvernis

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OSMANUV
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-tzx-1320GT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 60 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De drogende lijn van de broodjesdeklaag kleur: Groen computerwit + Gras
Macht: 380v 50Hz Eigenschappen: Het is geschikt voor divers hout, plastiek, metaal en andere vlakke deklagen. De oppervlakte van de
Materiaal:: Shell wordt gemaakt van 1.5mm staalplaat door te buigen en te lassen, wordt de oppervlakte behandeld Efficiënte breedte: 1320mm
Hoog licht:

3sheets/Min Varnish Coating Machine

,

de Machine van de de Vernisdeklaag van 380v 50Hz

,

3sheets/Min Automatic Loading Machine

Productomschrijving

3sheets/Min Automatic Loading Spray Coating-Machine 380v 50Hz

Beschrijving:

De automatische laadmachine van de brugzuignap
1 Productnaam Brug automatische laadmachine
2 Model Osm-slj-XZ1300A
3 Afmetingen

hoge 3000mm lang x 1500mm breed x 1980mm.

(Volgens daadwerkelijke grootte)

4 Toepassingsgebied

De raad van het calciumsilicaat, de raad van het glasmagnesium, de raad van de cementvezel, het raadsmeubilair, de deurraad, de middelgrote vezelraad, de spaanplaat en andere raad bewegen zich regelmatig tijdens lopende bandproductie.

5 De oppervlakte van het werkstuk wordt door de vacuüm te bewegen zuignap geabsorbeerd zich, die een onontbeerlijk ondersteunend materiaal voor de automatische lopende band van de buitenmuur decoratieve paneel en van het paneelmeubilair fabrikanten is.
6 Machtsdeel: Gedreven door Yaskawa servomotor. Het kettingswiel en de ketting worden verbonden door een zeer belangrijke verbinding. De lineaire gids is automatisch gesmeerd.
7 Controle elektrodelen gebruik Chint voor controleelektrische apparaten, en Delta de frequentieconvertors van Taiwan voor frequentieconvertors; Omronmerk voor reisschakelaars en foto-elektrische schakelaars. Het servocontrolemechanisme keurt Yaskawa-merk en Yaskawa-PLC goed.
8 Pneumatische componenten Alle pneumatische componenten keuren Airtac-merk goed.
9 Lopende snelheid: de snelheid kan volgens het proces worden aangepast, is de snelheidswaaier 1-3 bladen/min, de vervoerende snelheid: 1-6M/min
10 Uitgerust met het Japanse Omron-PLC systeem van de programmacontrole, kan het de vacuümzuigingsplaat effectief controleren om het werkstuk te absorberen op en neer, en parallel te roteren of 90° te roteren zich om nauwkeurige zuiging en lossing, snel en stal te bewegen te bereiken. (Tegelijkertijd, is er een pijp van de stofverwijdering naast elke zuignap)
11

Maken de speciaal gepubliceerde ingevoerde lineaire gidsen en de glijdende blokken de machine regelmatiger en snel lopen, en werken efficiënter. De foto-elektrische inductieenergy-saving verrichtingswijze, rol die snelheid vervoeren kan volgens productiebehoeften worden aangepast. De digitale parameters van elke functie worden getoond op het vertoningsscherm, dat intuïtief is, gemakkelijk, stabiel en betrouwbaar te werken.

12 Mechanische structuur: Het vooreind van het wapen kan geroteerde 90° zijn.
2.5m de transportband van pvc
1 Productnaam Pvc-transportband.
2 Model: Osm-pv-1320 type.
3 Eigenschappen: geschikt voor allerlei paneelmeubilair, de raad van het calciumsilicaat, stevige houten samengestelde vloer, vlakke raadsambachten, bamboe en houten gordijnen, enz. Werkstukvervoer voor waterverrichtingen.
4 Mechanische afmetingen hoge 2500mm lange × 1620mm brede × 850mm. (Kan volgens daadwerkelijke behoeften worden aangepast).
5 Voedingvoltage 220V, 50HZ, vijf-draad systeem in drie stadia.
6 Materiaal Het wordt gemaakt door te buigen en het lassen van 1.5mm koudgewalste platen, de oppervlakte is geschilderd, en uitgerust met het aanpassen voetkoppen, die sterk en duurzaam is.
7 Transportband De groene 3.0mm riem van pvc wordt gebruikt voor transmissie, breedte: 1320mm, lange levensduur, stabiel vervoer.

Vaste dikteschuurmachine
1 Productnaam vaste dikteschuurmachine
2 Model: Osm-dhsg-1320
3 Eigenschappen van de fuselage het lassen van de buigende delen van de staalplaat van de fuselage, het gewicht is groot, is de verrichting stabiel, en na onthardende behandeling, zal het niet lange tijd misvormd worden.
4 Het luchtkussen is uitgerust met een automatisch het stappen open en lager apparaat. Wanneer de verwerkte plaat door overgaat, drukt het luchtkussen automatisch de schurende riem om de plaat te malen. Wanneer het werkstuk overgaat, zal het luchtkussen automatisch in de natuurlijke positie openen.
5 Het werkende apparaat van de touch screen digitale vertoning kan de bron van de fout tonen en is geschikt voor aanpassing en het plaatsen.
6 Het vervoeren van kenmerken: De het voeden snelheid zou door een ingevoerde stepless snelheidsregelgever, met stepless snelheidsregelgeving moeten worden gecontroleerd.
7 De transportband keurt ingevoerde naadloze eindeloze riem goed om de het schuren kwaliteit te bepalen; de transportband wordt gesteund door luchtdruk drijvende rollen, omdat het een bepaalde elastische ruimte heeft, die de hoeveelheid kan nauwkeurig controleren het schuren, en voor werkstukken met het juiste buigen, ongelijkheid en dikte heeft de verschillen een sterke verwerkingscapaciteit
8

De schurende rol keurt een zonderlinge structuur goed, die de invloed van de dikte van de schurende riem kan elimineren en nauwkeurig het het schuren bedrag, met stabiele prestaties plaatst, en een sensor het het lopen spoor van de schurende riem kan ontdekken; bovendien is er een correctie het lopen controleapparaat voor stabiliteit schuren gemakkelijk is om bovenmatige schade aan de schurende riem te vermijden; wegens het type van luchtcilinder, is de schurende riem gemakkelijk te demonteren en te vervangen, en kan vrij worden aangepast.

9

Het schurende hoofd is uitgerust met een knife-shaped schurende rol met grote diameter, en ijzerrollen, rubberrollen, en de gegroefte rubberrollen kunnen volgens klantenbehoeften worden geassembleerd.

10 Transportband: Ingevoerde sterke transportband met 5.3mm dikte, slijtvast en duurzaam.

1.5m de machine van de stofverwijdering
1 Productnaam: De machine van de stofverwijdering.
2 Model Osm-fc-1320 type.
3 Eigenschappen: Het kan het stof effectief en automatisch verwijderen verlaten door de plaat toe te schrijven aan het schuren, die zeer de deklaagkwaliteit van het product verbetert.
4 Mechanische afmetingen hoge 1500mm lange × 2050mm brede × 1300mm. (Volgens de daadwerkelijke grootte).
5 Efficiënte het werk grootte a, efficiënte breedte: 1320mm; B, dikte: 380mm; c, (kortste) lengte: 300mm.
6 Drukrol: Diameter: ¢60mm, lengte 1350mm.
7 De middelgrote macht van de drukventilator 0.55kw×2 eenheden.
8 Materiaal: Shell wordt gemaakt van koudgewalste staalplaat, is de dikte 1.5mm, en de oppervlakte wordt behandeld met elektrostatische poederverf
9 Het apparaat van de stofverwijdering: De borstelrol wordt gemaakt van de sisalvezel van uitstekende kwaliteit, diameter: ¢150mm, lengte: 1350mm. Het is ook uitgerust met een krachtige ventilator, die een goed effect van de stofverwijdering heeft. De dikte en de lengte van sisal kunnen volgens klantenvereisten worden aangepast. De transmissie keurt v-Riem transmissie goed, die effectief de trilling tijdens zijn verrichting vermindert en de machine maakt regelmatiger lopen. Het lager keurt KHV-lager, controles van de de frequentieconvertor van Taiwan de Delta de goed snelheid van de lijmrol, keurt de drukrol naadloze het staalpijp van 45# na het lassen van Co goed ², is de oppervlakte behandeld met lijm, en jitter is minder dan 0.005mm. De opheffende zetel keurt gietijzer goed zwaluwstaart groeftype, zodat de starheid en de precisie tussen het deklaaghoofd en het kader gewaarborgd zijn, en er geen misvorming is.
10 Transportband: De Nederlandse groene vlakke riem van pvc wordt goedgekeurd, die het stabiele vervoeren en lange levensduur heeft.

Volledige de deklaagmachine van het precisie dubbele broodje
1 Productnaam: De deklaagmachine van het volledig-precisie dubbel-broodje (positieve en negatieve rol).
2 Model Osm-GT-1320Ⅱ.
3 Eigenschappen Het is geschikt voor allerlei hout, plastiek, metaal en andere vlakke deklagen. De oppervlakte van de verf door deze machine wordt verwerkt is vlot, volledig en geen kleurenverschil dat.
4 Mechanische afmetingen hoge 1800mm lange × 2300mm brede × 1520mm. (Volgens daadwerkelijke grootte)
5 Efficiënte het werk grootte a, efficiënte breedte: 1320mm; B, dikte: 3-80mmc, (kortste) lengte: 300mm.
6 Materiaal Shell wordt gemaakt van 1.5mm staalplaat door te buigen en te lassen, wordt de oppervlakte behandeld met vloeibare verf, en de ondersteunende muur wordt gemaakt van 20cm staalplaat (A3-materiaal).
7 Deklaagdeel

Het de deklaagsysteem wordt van het dubbel-groepsbroodje goedgekeurd, omvat elk groepssysteem staalrol en siliconewiel, en elk de deklaagsysteem van het groepsbroodje kan onafhankelijk worden opgeheven en worden verminderd.

8 Deklaagrol Diameter: ¢250mm, lengte: 1470mm, gemaakt van het Japanse kiezelzuurgel van uitstekende kwaliteit, slijtvaste, goede elasticiteit, hardheid kan volgens klantenvereisten (tussen 30 graden en 50 graden) worden aangepast, en kan diverse oplosmiddelen weerstaan. De koppelingstransmissie van uitstekende kwaliteit, lager keurt KHV-lager, controles van de de frequentieconvertor van Taiwan de Delta de goed snelheid van rubberrol.
9 Het meten van wiel diameter: ¢150 mm, lengte: 1470mm, gebruikend naadloze die het staalpijp van 45# door Co ² wordt gelast, de oppervlakte is fijn gemalen, dynamisch saldo, is het eind minder dan 0.05mm, en de oppervlakte wordt gegalvaniseerd en opgepoetst om een helder effect te bereiken. De directe insteekverbindingstransmissie kan echt met de aandrijvingsmotor worden geïntegreerd.
10 Het vervoeren van rol macht: 1.5KW, diameter: ¢130 mm, lengte: 1320mm. De naadloze het staalpijp wordt van 45# gelast door Co ², en de oppervlakte wordt fijn gemalen en dynamisch gemalen. Het eind is minder dan 0.05mm. De oppervlakte is hard die chroom wordt en om wordt opgepoetst gegalvaniseerd om een helder effect te bereiken. De directe insteekverbindingstransmissie kan echt met de aandrijvingsmotor worden geïntegreerd.
11 Transportband: De groene vlakke transportband van pvc wordt goedgekeurd, die het stabiele vervoeren en lange levensduur heeft.

2.5m centreertransportband
1 Productnaam Roltransportband.
2 Model Osm-gl-1320W.
3 Eigenschappen: Geschikt voor allerlei paneelmeubilair, de raad van het calciumsilicaat, stevige houten samengestelde vloer, vlakke raadsambachten, bamboe en houten gordijnen, enz. Werkstukvervoer voor waterverrichtingen.
4 Mechanische afmetingen hoge 2500mm lange × 1620mm brede × 850mm. (Kan volgens daadwerkelijke behoeften worden aangepast).
5 Voedingvoltage 220V.


de infrarode droger van 10m
1 Productnaam: de infrarode droger van 10m
2 Model:

Osm-IRL-1320

3 Specificaties: hoge 10000mm lange × 1650mm brede × 1400mm.
4 Materiaal Buitenshell van de het verwarmen streek wordt gemaakt van A3-raad, met isolatiekatoen in het midden.
5 Lamp keurt Taiwanese kwarts het verwarmen buis met goed het verwarmen effect goed.
6 Efficiënte nivellerende breedte: 1320mm.
7 Transportband: keur het type van het koordstaaf van het kettingsroestvrije staal goed.
8 Transmissiesysteem: De transmissiemotor keurt het toestelreductiemiddel goed van Taiwan TWT.
9 Controlesysteem: keur Delta de frequentieconvertor goed van Taiwan, kan de snelheid 5-20 meters per minuut worden aangepast, en er is een snelheids digitale vertoning.
10 Controlesysteem BKC-de thermostaat wordt gebruikt die de temperatuur te controleren voor het werk, temperatuur wordt vereist: normale regelbare temperatuur -100℃.

Laminerende Machine
1 Productnaam Laminerende machine
2 Model: 1320-FMJⅠ
3 Eigenschappen Deze machine is geschikt voor procedures na de behandeling na diverse vlakke oppervlaktedeklagen. Een beschermende laag wordt toegepast op de geschilderde oppervlakte na deklaag. Verhinder effectief schade aan het horloge tijdens vervoer.
4 Efficiënte het werk breedte: . 0-1320 mm
5 Efficiënte vervoerende dikte

2-80 mm

6 Minimum vervoerende lengte 300 mm, die snelheid vervoeren: 5-20 m/min
7 Diameter van het drijven van rol: ¢150 mm, diameter van hulp drijfrol: ¢150 mm
8 Drijfrollengte: 1320 mm, hulp drijfrollengte: 1320 mm
9 Machinelengte: 500 mm, machinerichting: van links naar rechts

Automatische de Deklaagmachine 380v 50Hz 3sheets/Min van de Ladingsvernis 0Automatische de Deklaagmachine 380v 50Hz 3sheets/Min van de Ladingsvernis 1Automatische de Deklaagmachine 380v 50Hz 3sheets/Min van de Ladingsvernis 2

FAQ


Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.
Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.
Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.
Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Volledige de deklaagmachine van het precisie dubbele broodje

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Automatische de Deklaagmachine 380v 50Hz 3sheets/Min van de Ladingsvernis kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.