De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag

De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-zdpt-1320PT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Gewicht: 3000kg Voltage: 380v 50-60HZ in drie stadia
Macht (w): 28-50kw Garantie: Één Jaar
Kleur: Het computerwit + bedekt Groen met gras, aangezien u houdt van Het werk snelheid: 50-100m/min
Hoog licht:

50m/Min het materiaal van de neveldeklaag

,

28kw het materiaal van de neveldeklaag

,

50m/Min uvvernismachine

Productomschrijving

de de Controlekring van 50m/Min 28kw smelt Uvvernismachine/Automatische Spuitbus
Beschrijving:
1

Het is geschikt voor deklagen die zoals de raad van het calciumsilicaat, de raad van de cementvezel, staalplaat en nieuwe bouwmaterialenoppervlakte echte steenverf bespuiten, water-in-water nano-kleurenglans, enz.

2 Deze machine keurt Japanse Mitsubishi-PLC mens-machine interface, de servomotor van Mitsubishi, omschakelaar en andere ingevoerde elektrische apparaten goed om mechanische stabiliteit te verzekeren.
3 Het nevelsysteem gebruikt Amerikaanse Graco-pompen en Graco-groot-kaliberspuitpistolen om nevel het meten te controleren.
4 Het systeem van de schuifmodule: keur het systeem van de de hoge snelheidsmodule van Taiwan met stabiele prestaties en duurzaamheid goed.
5

Het elektrodeel van de gehele machine keurt ingevoerde elektrische apparaten goed (de schakelaar van Schneider, Mitsubishi servo,

De schakelaar van Japan Hequan, enz.) om stabiele mechanische prestaties te verzekeren.

6 Efficiënte het bespuiten breedte: 1300mm.

Transportbandsysteem:

1

De gehele machine keurt zure en alkali bestand Pu-riem voor productvervoer goed, en de bodem is in bijlage met verfterugwinning en schoonmakende apparaten om ervoor te zorgen en dat er geen overblijvende verf op de transportband is, ervoor te zorgen dat de rug van de plaat niet aan de verf tijdens elke het bespuiten plakt, die effectief het afval van verf vermindert.

2 Het vervoeren van snelheid: 1-5 m/min

Het schilderen systeem

1 Keur 4 Amerikaanse automatische spuitpistolen van GRACO goed (spuitpistoolkaliber: 1.1mm).
2 Het systeem van de olielevering: Keur het Polaroid- de druk van Taiwan regelen en het systeem van de olielevering goed om perfecte het bespuiten kwaliteit te verzekeren.
3 Spuitpistoollay-out en drijfwijze: gebruikend twee groepen het bespuiten van sporen, is elke groep uitgerust met 2 Amerikaanse automatische spuitpistolen van GRACO, die bij verschillende hoeken bespuiten; één en twee bespuitende sporen worden gecontroleerd door OMRON infrarode foto-elektrische inductie.
4 Maximumslag van spuitpistool: 3400mm die vergelden.
Pas de afstand tussen het spuitpistool en het product volgens de breedte van het product aan, en het wordt gecontroleerd door de OMRON-fotocel, zodat het spuitpistool zich in om het even welke weg binnen de maximumslagwaaier kan bewegen, en het kanon kan worden geopend en worden tegengehouden, zodat de bespoten verf eenvormig is en kan zeer worden verbeterd. Sparen verf,

Het systeem van de de luchtfiltratie van de nevelcabine

1 Een filter van de hoog rendementlucht wordt gebruikt boven de automatische bespuitende machine om het stof in de lucht effectief te filtreren en de bespuitende ruimte schoon te houden.
2 Uitlaatgasemissie: keur document het systeem van de verffilter goed

Mechanische configuratie

1 De voorzijde van de spuitbus is uitgerust met een glasvenster voor gemakkelijke observatie van de arbeidsvoorwaarde van de spuitbus.
2 Uitlaat en supplementaire lucht: Twee hoog rendementventilators worden gebruikt om het bovenmatige afvalgas tijdens het bespuiten aan de buitenkant (zonder luchtleidingen en ventilatiefaciliteiten die tot de buitenkant leiden) uit te putten; tegelijkertijd, maakt de opnameventilator verse lucht door het filtersysteem. Aan de nevelcabine
3 Huisvestingsmateriaal: 1.5 de koudgewalste platen worden gebogen en gelast, en de huisvesting is geschilderd in computerkleur; de binnenmuur wordt gemaakt van 304#-het paneel van de roestvrij staalspiegel.
4 Elektrodeel: Het relais van Japan OMRON, CKC-vertraging, de schakelaar van Schneider, van de motorchint van Taiwan de lekkagestroomonderbreker en andere beroemd-merkelektrische apparaten dat internationale veiligheidsnorm ontmoeten.
5 Veiligheidsapparaten: de lekkagestroomonderbrekers, de zekeringen van de controlekring, enz., en de abnormale noodsituatieschakelaars voldoen aan internationale veiligheidsnorm.

De methode van de machinecontrole

1 Mens-machine interface: Weilun
2 Controledeel: Deltaplc controle
3 Het glijdende deel van de spooraandrijving: De servomotor van Mitsubishi.

Garantie

1 hij gehele machine is gewaarborgd één jaar en het elektrodeel is gewaarborgd voor een half jaar.
2 De luchtfilter wordt niet behandeld door de garantie. Het kan, direct worden geblazen na verontreiniging worden afgeveegd of worden schoongemaakt, of het kan direct met een nieuw product worden vervangen

De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag 0De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag 1De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag 2De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag 3

FAQ


Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.
Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.
Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.
Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De controlekring smelt het UVvernismachine/Materiaal van de Neveldeklaag kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.