• Temperatuurbescherming constante temperatuur Oven met en ± 0,1°C Temperatuurstabiliteit
 • Temperatuurbescherming constante temperatuur Oven met en ± 0,1°C Temperatuurstabiliteit
Temperatuurbescherming constante temperatuur Oven met en ± 0,1°C Temperatuurstabiliteit

Temperatuurbescherming constante temperatuur Oven met en ± 0,1°C Temperatuurstabiliteit

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Model Number: OSM-KX-7000TT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 1 set
Prijs: Negotiable
Packaging Details: Wooden box
Delivery Time: 45 work days
Payment Terms: T/T, Western Union
Supply Ability: According to customer's demand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Display: LED Digital Display Warranty: One Year
Controller: Microprocessor PID Control Exterior Dimensions: 600mm X 600mm X 800mm
Material: Stainless Steel Temperature Uniformity: ±0.5°C
Temperature Stability: ±0.1°C Voltage: 220V/50Hz

Productomschrijving

Productbeschrijving:

Oven met constante temperatuur

De Constant Temperature Oven is een hoogwaardige, nauwkeurige temperatuurregelapparatuur die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende laboratoria en onderzoeksfaciliteiten.met een geavanceerd verwarmings- en koelsysteemDeze oven biedt een stabiele en uniforme temperatuuromgeving voor een breed scala aan toepassingen.

Productoverzicht

De constante temperatuuroven is een ultramoderne apparatuur die een nauwkeurige en consistente temperatuurregeling biedt voor verschillende laboratoriumprocessen.Het is ontworpen om een uniforme temperatuurverdeling te garanderen, constante warmte en efficiënte koeling, waardoor het een ideale keuze is voor wetenschappelijk onderzoek, industriële productie en kwaliteitscontrole.

Verwarmingssnelheid: 2,0°C/min

De oven biedt een verwarmingssnelheid van 2,0°C/min. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming van de monsters tot de gewenste temperatuur.Dit maakt het een ideale keuze voor tijdgevoelige experimenten..

Veiligheidsbescherming: bescherming tegen overtemperatuur

De Constant Temperature Oven is voorzien van een overtemperatuurbescherming, die zorgt voor een veilige werking en voorkomt dat monsters beschadigd raken door oververhitting.Deze functie biedt gemoedsrust aan gebruikers, zodat ze zich zonder zorgen kunnen concentreren op hun experimenten.

Temperatuuruniformiteit: ±0,5°C

Met een temperatuuruniformiteit van ± 0,5°C zorgt de Constant Temperature Oven voor een constante temperatuuromgeving in de hele kamer.Deze eigenschap is van cruciaal belang voor experimenten waarbij precieze en nauwkeurige resultaten vereist zijn., waardoor deze oven een ideale keuze is voor onderzoek en analytische laboratoria.

Temperatuurstabiliteit: ± 0,1°C

De oven biedt een temperatuurstabiliteit van ± 0,1°C, waardoor de temperatuur in de kamer constant blijft en niet fluctueert.Deze eigenschap is essentieel voor experimenten waarbij een stabiele temperatuur nodig is., zoals celcultuur, biochemische reacties en materiaalonderzoek.

Koelingssnelheid: 2,0°C/min

De oven met constante temperatuur biedt een koelingssnelheid van 2,0°C/min, wat gelijk is aan de verwarmingssnelheid.ervoor zorgen dat de monsters binnen korte tijd de kamertemperatuur bereiken.

Belangrijkste kenmerken
 • Stove met gelijkmatige temperatuur:De oven zorgt voor een gelijkmatige temperatuuromgeving in de kamer, waardoor consistente resultaten voor experimenten worden gewaarborgd.
 • Vastwarmteovens:Met een temperatuurstabiliteit van ± 0,1°C biedt de oven een stabiele warmtebron voor verschillende laboratoriumprocessen.
 • Oven met constante temperatuur:De oven houdt een constante temperatuur in de hele kamer, waardoor de stabiliteit van de monsters en de nauwkeurigheid van de resultaten worden gewaarborgd.
 • Precieze temperatuurregeling:Met een temperatuuruniformiteit van ± 0,5°C biedt de oven een precieze temperatuurregeling voor experimenten waarvoor nauwkeurige resultaten vereist zijn.
 • Hoge efficiëntie:De opwarmings- en koelingssnelheid van de oven van 2,0°C/min maakt het een zeer efficiënte apparatuur, die tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.
 • Veilig gebruik:De oven is voorzien van een overtemperatuurbescherming, die de veilige werking garandeert en schade aan de monsters voorkomt.
 • Brede toepassing:De Constant Temperature Oven kan worden gebruikt voor verschillende laboratoriumprocessen, waaronder celcultuur, biochemische reacties, materiaalonderzoek en meer.
Conclusies

De constante temperatuuroven is een betrouwbare en efficiënte apparatuur die een precieze en consistente temperatuurregeling biedt voor verschillende laboratoriumprocessen.het is een ideale keuze voor onderzoeks- en analytische laboratoria, waardoor nauwkeurige en betrouwbare resultaten worden verkregen voor een breed scala aan toepassingen.


Kenmerken:

 • Productnaam: Oven met constante temperatuur
 • Veiligheidsbescherming: bescherming tegen overtemperatuur
 • Temperatuurbereik: 0°C tot 250°C
 • Spanning: 220V/50Hz
 • Temperatuuruniformiteit: ±0,5°C
 • Verwarmingssnelheid: 2,0°C/min
 • Onveranderlijke temperatuuroven
 • Temperatuurvaste oven
 • Oven met constante hitte

Technische parameters:

Productnaam Oven met constante temperatuur
Model Onveranderlijke temperatuuroven / Onveranderlijke warmteoven / Onveranderlijke temperatuuroven
Temperatuuruniformiteit ± 0,5°C
Temperatuurbereik 0°C tot 250°C
Controller Microprocessor PID-besturing
Koelingssnelheid 2.0°C/min
Afbeelding Digitaal LED-display
Garantie Eén jaar
Spanning 220V/50Hz
Inwendige afmetingen 400 mm x 400 mm x 400 mm
Temperatuurstabiliteit ± 0,1°C
Kracht 1000 W

Toepassingen:

Oven met constante temperatuur - Osmanuv
Constant Temperature Oven
Merknaam Osmanuv
Modelnummer OSM-KX-7000TT
Plaats van oorsprong China
Certificering ISO9001
Minimale bestelhoeveelheid 1 set
Prijs Onderhandelbaar
Verpakking Houten doos
Leveringstermijn 45 werkdagen
Betalingsvoorwaarden T/T, Western Union
Toeleveringskracht Volgens de vraag van de klant
Buitendimensies 600 mm x 600 mm x 800 mm
Materiaal Roestvrij staal
Temperatuurstabiliteit ± 0,1°C
Afbeelding Digitaal LED-display
Kracht 1000 W

Meer informatie

Productbeschrijving

De Osmanuv Constant Temperature Oven is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product dat is ontworpen voor verschillende industriële en wetenschappelijke toepassingen.ovens met vaste hitte, of een oven met constante hitte vanwege zijn vermogen om een precieze en stabiele temperatuurregeling te bieden.

Deze oven is gemaakt van duurzaam roestvrij staal... en is gebouwd om hoge temperaturen te weerstaan.het waarborgen van nauwkeurig en consistent temperatuuronderhoud voor uw toepassingen.

Met zijn compacte buitenafmetingen van 600 mm x 600 mm x 800 mm is de Osmanuv Constant Temperature Oven geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder laboratoria, onderzoeksfaciliteiten,en productie-installatiesDe temperatuurstabiliteit van ± 0,1°C en het LED-digitale display maken het gemakkelijk om de temperatuur te controleren en aan te passen.

Of u nu een betrouwbare oven nodig heeft voor warmtebehandeling, veroudering of andere industriële processen, de Osmanuv Constant Temperature Oven is de perfecte keuze.Bestel nu en ervaar de voordelen van een constante en stabiele warmtebron voor uw toepassingen.


Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor oven met constante temperatuur - Osmanuv
Merknaam: Osmanuv
Modelnummer: OSM-KX-7000TT
Oorsprong: China
Certificering: ISO9001
Minimale bestelhoeveelheid: 1 set
Prijs: onderhandelbaar
Verpakking: houten doos
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union
Toeleveringskracht: volgens de vraag van de klant
Inwendige afmetingen: 400 mm x 400 mm x 400 mm
Verwarmingssnelheid: 2,0°C/min
Spanning: 220V/50Hz
Garantie: één jaar
Temperatuuruniformiteit: ±0,5°C

Onze constante temperatuuroven, ook wel bekend als onveranderlijke warmteoven of temperatuurgecontroleerde oven, is de perfecte oplossing voor uw temperatuurgevoelige producten.Met zijn precieze temperatuurregeling en uniforme warmteverdeling, zorgt het voor de kwaliteit en consistentie van uw producten.

Bij Osmanuv begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en vereisten heeft. Daarom bieden we dienstverlening op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.Ons team van experts zal nauw samenwerken met u om een constante temperatuur oven te ontwerpen en te produceren die past bij uw exacte specificaties en budget.

Met onze merknaam, Osmanuv, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.En waar we vandaan komen, China, garandeert de kosteneffectiviteit van onze producten.

Om de hoogste kwaliteitsstandaard te garanderen, is onze Constant Temperature Oven gecertificeerd door ISO9001.We maken het je makkelijk om de oven te krijgen die je nodig hebt voor je bedrijf..

We geloven in eerlijke prijzen, daarom zijn onze prijzen onderhandelbaar. en met een levertijd van 45 werkdagen.we streven ernaar om uw aangepaste oven op tijd te leveren.

Voor uw gemak accepteren we verschillende betalingsvoorwaarden, waaronder T/T en Western Union.Dus je kunt erop vertrouwen dat we je altijd zullen steunen als het gaat om je oven behoeften.

Onze interne afmetingen van 400 mm X 400 mm X 400 mm bieden voldoende ruimte voor uw producten. En met een verwarmingssnelheid van 2,0 °C/min kunt u erop vertrouwen dat uw producten gelijkmatig en efficiënt worden verwarmd.Onze spanning van 220V/50Hz is geschikt voor de meeste landen, zodat u onze oven makkelijker kunt gebruiken waar u ook bent.

Als bewijs van onze kwaliteit en onze toewijding aan klanttevredenheid bieden we een garantie van één jaar op onze oven met constante temperatuur.u kunt erop vertrouwen dat uw producten worden verwarmd tot de exacte temperatuur die u nodig heeft.

Kies Osmanuv voor uw aangepaste Constant Temperature Oven behoeften en ervaar het verschil in kwaliteit en service.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De Constant Temperature Oven is zorgvuldig verpakt met meerdere lagen beschermende materialen om een veilige levering aan de klant te garanderen.Elk apparaat wordt in een stevige kartonnen doos geplaatst en met schuimvulling gepolst om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

Voor internationale verzending wordt de oven voor extra bescherming in een houten kist verpakt, die dan goed vastgebonden en voorzien is van een etiket met de benodigde verzendgegevens.

Verzendopties

We bieden een verscheidenheid aan verzendmogelijkheden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen:

 • Standaard landvervoer: deze optie is beschikbaar voor binnenlandse bestellingen en duurt meestal 3-5 werkdagen voor levering.
 • Express verzending: Voor dringende bestellingen bieden wij express verzending via luchtvracht aan.
 • Internationale verzending: Wij verzenden onze producten over de hele wereld en bieden verschillende verzendmogelijkheden aan voor verschillende landen en regio's.

Klanten kunnen tijdens het afrekenen hun voorkeurs verzendoptie kiezen. De verzendkosten worden berekend op basis van de gekozen optie en het bezorgadres.

Opvolginformatie

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangen klanten een trackingnummer via e-mail om de status van hun pakket te volgen.Dit stelt klanten in staat de voortgang van hun levering te controleren en een soepele en tijdige aankomst te garanderen..

Voor vragen of bezorgdheden met betrekking tot verpakking en verzending, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.We streven ernaar onze klanten de best mogelijke verzendbeleving te bieden voor onze Constant Temperature Oven.


Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
  A: De merknaam van dit product is Osmanuv.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
  A: Het modelnummer van dit product is OSM-KX-7000TT.
 • V: Waar wordt dit product geproduceerd?
  A: Dit product wordt in China vervaardigd.
 • V: Wat is de certificering van dit product?
  A: Dit product is gecertificeerd volgens ISO9001.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
  A: De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 1 set.
 • V: Is de prijs van dit product onderhandelbaar?
  A: Ja, de prijs van dit product is onderhandelbaar.
 • V: Hoe is dit product verpakt?
  A: Dit product is verpakt in een houten doos.
 • V: Wat is de geschatte levertijd voor dit product?
  A: De geschatte levertijd voor dit product is 45 werkdagen.
 • V: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor dit product?
  A: De betalingsvoorwaarden voor dit product zijn T/T en Western Union.
 • V: Wat is de aanbodcapaciteit van dit product?
  A: De leveringscapaciteit van dit product is afhankelijk van de vraag van de klant.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Temperatuurbescherming constante temperatuur Oven met en ± 0,1°C Temperatuurstabiliteit kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.