Wat UVdeklaag is

October 25, 2022

Wat is UVdeklaag?

De UVdeklaag is een duidelijke samenstelling die wordt toegepast op nat document, dan onmiddellijk droog door ultraviolet licht (de UVdeklaag is kort voor ultraviolette deklaag). Verscheidene types van samenstellingen worden gebruikt om document met een laag te bedekken; De UVdeklaagchemische producten omvatten polyethyleen, calciumcarbonaat en kaoliniet. Deze samenstellingen worden geraffineerd en met viscosifiers gemengd die hen helpen document aanhangen. Een UVdeklaagmachine wordt gebruikt om de deklaag na druk toe te passen.

De UVdeklagen kunnen in reflectievermogen en dikte, afhankelijk van de toepassing variëren, hoewel een hoog-glans of een subtiele steen UVdeklaag typisch voor de toepassingen van de premiedruk wordt gebruikt.

De UVdeklaag kan op uw volledig product, zowel voorzijde als rug, of enkel op één kant worden toegepast. U kunt ook voor vlek UVdeklaag opteren, waarin een ultraviolette laag wordt toegepast slechts op bepaalde vlekken op uw ontwerp (een grote manier om emblemen of foto'stribune op te maken).

http://UV-het met een laag bedekken