1170mm Breedte85kw Microgolf het Vacuüm Drogen Materiaal/Microgolf Vacuümdehydratatietoestel

1170mm Breedte85kw Microgolf het Vacuüm Drogen Materiaal/Microgolf Vacuümdehydratatietoestel

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Osmanuv
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Osm-wbhg-1320TZ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 45 HET WERKdagen
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam.: Microgolfproductielijn Materiaal:: Roestvrij staalmateriaal
Inputmacht: Vijf-draad in drie stadia 380V±10% 50Hz±2% (de nul lijn moet zo groot zijn zoals de faselijn) Breedte: 1170mm
Totaal inputvermogen van materiaal: Rond 85KW Microgolffrequentie: 2450MHz±50Hz
Hoog licht:

1170mm Microgolf het Vacuüm Drogen Materiaal

,

85KW microgolf het Vacuüm Drogen Materiaal

,

1170mm microgolf vacuümdehydratatietoestel

Productomschrijving

Beschrijving:

Breedte: 600mm, 900mm, 1300mm

Shell wordt gemaakt van SUS304# 1.5mm tot koude plaat, en de binnenmuur wordt gemaakt van 304#-het paneel van de roestvrij staalspiegel.

Eigenschappen:

Technische parameters van microgolfdroger
1 De hoogte van de transportband van de gehele productielijn van de grond is: 850mn, die door ±50m kunnen worden aangepast,
2 Het vervoerende aandrijvingssysteem wordt gedreven door een servomotor.
3 De transportband wordt gedreven door een plastic transportband (van de de tankketting van pp de witte transportband), met een breedte van: 1320mm
4 Verrichtingsrichting van de productielijn: de mensen zien het verrichtingspaneel onder ogen en brengen van links naar rechts over
5 De snelheid van de transportbandlijn: 1-10m/min, en kan door frequentieomzetting worden aangepast.
6 De maximummacht van elke harmonische holte op zowel einden van de inham als de afzet is minder dan 6KW.

Stroombeschrijving

B: Microgolf verwarmingssysteem
1

Microgolf het verwarmen is een verwarmingsmethode die zich op het materiaal baseert om microgolfenergie te absorberen en het om te zetten in thermische energie, zodat het materiaal zelf tegelijkertijd wordt verwarmd. Wegens zijn kenmerken met hoge frekwentie, wordt het volledige golfelektromagnetische veld uitgevoerd bij een verbazende snelheid van miljarden tijden per seconde. Periodiek, nadat de polaire molecules in het materiaal (typisch watermolecules, proteïnen, nucleic zuren, vetten, koolhydraten, enz.) microgolfenergie absorberen, worden zij geschikt op een ordelijke manier onder de actie van het microgolfelektromagnetische veld, die de originele willekeurig verdeelde richtlijn veranderen. Onder de actie van elektromagnetisch veld met hoge frekwentie, maken deze polaire molecules ook tot elektrisch veld polaire motie met de verandering van afwisselend elektromagnetisch veld bij dezelfde snelheid, die de beweging en de omwenteling van molecules zal veroorzaken, resulterend in frequente botsingen tussen molecules en heel wat wrijving. Hitte, en manifests zelf in het materiaal in de vorm van hitte, die tot een escalatie in de temperatuur van het materiaal in een korte periode en het snelle drogen van watermolecules leidt.

2 Materiaal: 1.5mm SUS 304# de roestvrij staalplaat, is met de normen van de microgolfproductie, oplosbare bestand en gemakkelijk in overeenstemming schoon te maken
3

Eigenschappen van microgolf het verwarmen:

A: Het doordringen het verwarmen, snelle het verwarmen snelheid; zijn penetratieafstand, microgolf het verwarmen maakt het verwarmde voorwerp zelf wordt een het verwarmen voorwerp, dat de algemene verwarmingsmethode wordt genoemd, die het geen proces van de hittegeleiding vereist, zodat kan het in een korte tijd worden verwarmd. Wanneer microgolf het verwarmen, ongeacht de vorm van het voorwerp, elk deel van het voorwerp de elektromagnetische golf kan gewoonlijk doordringen uniform, veroorzakend de watermolecules binnen het voorwerp in botsing komen en elkaar drukken om hitte te produceren, zodat het water binnen het voorwerp snel verdampt om het effect te bereiken van snel het drogen.

B: Het eenvormige verwarmen: Tijdens microgolf het verwarmen, ongeacht de vorm van het voorwerp, kan elk deel van het voorwerp de microgolf uniform gewoonlijk doordringen om hitte te produceren. Daarom is de uniformiteit zeer beter, die het fenomeen van externe cokes ingrown, externe droge en interne nat kan vermijden, en productkwaliteit verbeteren.

C. luchtkoelingssysteem

4 Een vierkante uitlaatventilator kan worden gebruikt om het koelen van de gebakken producten met natuurlijke wind te versnellen en de tijd te verkorten om het volgende proces in te gaan.

1170mm Breedte85kw Microgolf het Vacuüm Drogen Materiaal/Microgolf Vacuümdehydratatietoestel 0

FAQ
Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?
A: Wij zijn een fabrikant in handen hebben van de de buitenlandse handels onafhankelijke invoer en uitvoer rechten. Onze fabriek wordt gevestigd in Guangdong, China.

Q: Hoe kan ik uw machine goede kwaliteit weten heeft?
A: Ten eerste, zullen wij uw steekproeven voor een proef op onze machines, hebben en een video voor u maken om op het testen te letten, is het fabrieksbezoek ook beschikbaar. Voorts worden onze producten wijd gebruikt in China, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, en Europa.

Q: Welke certificatie hebt u?
A: Volledig overeenkomstig de GMP & ISO-norm hebben de productie en onze producten Ce-certificatie voor het uitvoeren overgegaan.

Q: Wat is uw Kwaliteitsgarantie?
A: Één jaargarantie; Levenslang Onderhoud en Technische ondersteuning.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 1170mm Breedte85kw Microgolf het Vacuüm Drogen Materiaal/Microgolf Vacuümdehydratatietoestel kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.